Çocuklara Yönelik İngilizce Konuşma Kursu

İngilizce artık yabancı dil olarak bir seçenekten çok hem iş hayatında hem de günlük yaşantımızda bir zorunluluk ve ihtiyaç haline geldi. Gerek profesyonel hayatta ihtiyaç duyduğumuz kaynaklar, gerekse de sosyal çevremizde karşılaştığımız içerikler İngilizce bildiğimiz taktirde çok daha kolay ulaşılabilir hale geliyor.

Bu kadar önemli ve hayatın her alanında karşımıza çıkan İngilizce dilini erken yaşta öğrenmeye başlamak da hem ikinci hatta üçüncü bir yabancı dil öğrenmek için fırsat tanıyor, hem de İngilizceyi ana dilimiz ile birlikte geliştirmemize imkan veriyor.

Educall’un pratik ve dili kullanma temelli sistemi sayesinde ilköğretim seviyesinden liseye kadar okul derslerine yardımcı olan ders programımız ile İngilizceyi okul derslerinden tamamen farklı ve etkili bir yöntem ile konuşarak ve sürekli pratik yaparak öğrenirsiniz.

İngilizce eğitimine erken yaşta ve konuşma kursu ile başlayarak dili, ana diliniz gibi sürekli kullanarak ve konuşarak öğrenirsiniz, bu da İngilizce düşünebilme ve doğal tepki verebilme becerinizi geliştirir ve konuşurken “İngilizcesi neydi acaba” diye düşünmek yerine ana dilinizde bir soruya cevap verir gibi doğal ve akıcı şekilde konuşup cümle kurmanızı sağlar.

Peki bu kursun ardından çocuğunuz ne kadar iyi İngilizce konuşacak?

Educall’dan aldığınız 6 aylık bir eğitimin sonunda çocuğunuz rahatlıkla ve çekinmeden İngilizce konuşmaya başlayacak, kendini sorun yaşamadan İngilizce tanıtabilecek, yaşadıklarını ve gününü İngilizce anlatabilecek, başından geçenleri aktarabilecek ve sorunsuzca günlük işlerini İngilizce konuşarak da yapabilir hale gelecektir.

Educall’un çocuklara yönelik İngilizce konuşma programı ile 8 yaşından 15 yaşına kadar öğrencilerimize İngilizce konuşmayı gramer kurallarını ezberletmeden, en pratik yol ile hızlı ve etkili şekilde öğretiyoruz üstelik ana dilini öğrendiği gibi öğrendiği için öğrencilerimiz, pratik derslerinde aldıkları bilgileri unutmuyor.