İngilizce Doğum Günü Mesajları ve Anlamları

İngilizce doğum günü mesajları doğum günlerinde fiziksel olarak yanında olamadığımız sevdiklerimize gönderdiğimiz güzel sözlerdir. Ancak bu İngilizce doğum günü mesajları Türkçe veya İngilizce olarak bulmak bazen kolay olmayabilir. Evrensel bir dil olan İngilizce, özellikle yabancı arkadaşlarımız olduğunda çok önemli bir hal alıyor.

İngilizcesi iyi olmayanlar yabancı arkadaşlarının doğum günlerinde hazır doğum günü mesajlarını kullanıyorlar. Ancak bu İngilizce doğum günü mesajları arasından birkaç tanesini bilmek, bize kolaylık sağlayacaktır. Resimli veya sadece yazı olarak gönderebileceğiniz birçok İngilizce doğum günü mesajları bulunuyor. Bu mesajları sosyal medya hesaplarınızda da paylaşabilir ve sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

En Güzel İngilizce Doğum Günü Mesajları

Ana dili İngilizce olanların çok fazla tercih ettiği İngilizce doğum günü mesajları vardır. Bunlardan bazıları;

  • Happy birthday to you. All of the best wishes for you. (Mutlu yıllar. Bütün iyi dilekler senin için.)
  • I’m very happy because you are a part of my life. Happy birthday darling. (Hayatımın parçası olduğun için çok mutluyum. İyi ki doğdun sevgilim.)
  • Happy birthday. Good you were born. Many happy returns of the day. (Doğum günün kutlu olsun. İyi ki doğdun, nice senelere.)
  • Health, success, happiness, love with you and always be with me. Happy birthday. (Sağlık, başarı, mutluluk, aşk seninle olsun ve sen de hep benimle ol. Mutlu yıllar.)
  • You are special and I hope that you float through the day with a big smile on your face. Happy birthday! (Sen özelsin ve gün boyu yüzünde büyük bir gülümseme ile yüzdüğünü umuyorum. İyi ki doğdun.)

Eğlenceli İngilizce Doğum Günü Mesajları ve Anlamları

Neşe ve mutlulukla hatırlanan doğum günleri, daha eğlenceli hale gelir. Sevdiklerinize onları eğlendirecek İngilizce doğum günü mesajları gönderebilirsiniz. Bu eğlenceli mesajlara birkaç örnek verebiliriz:

  • As you get older three things happen. Your memories goes and I can’t remember the other two. Happy birthday. (Yaş aldıkça üç şey değişir. Hafızan zayıflar ve diğer ikisini hatırlamıyorum. Doğum günün kutlu olsun.)
  • I hope your birthday was as special as you are. (Umarım doğum günün de senin kadar özel geçmiştir.)
  • Happy birthday to one of the few pople whose birthday I can remember without a reminder. (Doğum gününü bir hatırlatıcı olmadan hatırladığım nadir insanlardan birisin, doğum günün kutlu olsun.)
  • Forget your past, it is already done. Forget your present too, because I forgot. Happy birthday. (Geçmişi unut çoktan bitti. Hediyeni de unut, çünkü unuttum. Doğum günün kutlu olsun.)

Yaşlılar İçin İngilizce Doğum Günü Mesajları

Yazılan mesajlar kişinin yaşına, yakınlık derecesine ve neyiniz olduğuna göre değişir. Çevrenizdeki yaşlı kişilere gönderebileceğiniz özel İngilizce doğum günü mesajları da vardır. Yaşlılara söyleyebileceğiniz doğum günü mesajları:

  • Growing old is obligatory. Growing up, however is optional. Happy birthday. (Yaşlanmak mecburidir. Ancak büyümek isteğe bağlı. Doğum günün kutlu olsun.)
  • Let’s take a birthday photo. Smile while you have still got the teeth. (Hadi doğum günü fotoğrafı çekelim. Hala dişlere sahipken gülümseyin.)
  • In spite of the advances in science, we have still found no cure for excessive birthdays. Happy birthday. (Bilimdeki gelişmelere rağmen aşırı doğum günleri için bir tedavi bulamadık. Doğum günün kutlu olsun.)

İngilizce doğum günü mesajları öğrenerek bunları doğru şekilde kullanabilmek için Educall üzerinden online speaking eğitimi alabilirsiniz. Hemen demo derslerimize katılarak ana dili İngilizce olan eğitmenlerimizle deneyin ve kararınızı verin.

Benzer Yazılar:

İngilizce Kısa Mottolar ve Türkçe Anlamları